Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Eppu Nuotio: Musta
Tekijät:
Eppu Nuotio (Kirjoittaja)
Eppu Nuotio (Lukija)
ISBN: 9789511239963
Julkaisuvuosi: 2006
Tyylilaji:
Kaunokirjallisuus

Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Otava
Jakelija: Kustannusosakeyhtiö Otava / The Digilabel
Koko: 220 Mt

Nuori televisiotoimittaja sarjamurhaajan jäljillä. Aluevaltaus kotimaisessa jännityskirjallisuudessa

Kuin moderni maalaus. Siirtyessään sängystä kauemmas hän näki itsensä maalauksen mallina. Näki veriset vaatteensa, ja repeytyneen oikean hihan. Hän alkoi laulaa. Hänen äänensä virtasi huoneeseen ja kumarsi kuolemalle. Ei anteeksi pyydellen, vaan liittolaisuuden merkiksi. "Bye, bye-bye baby, bye-bye. So long, honey, so long." Hän sulki oven. Hansikaskäsi ei jättänyt sormenjälkiä.

Viimeisillään raskaana olleen, humaanina tunnetun papin raaka murha Käkelän kirkkoherranvirastossa sähköistää Yleisradion Lounais-Suomen pienen toimituksen ja nousee valtakunnan ykkösuutiseksi. Henkilökohtaiset syyt ajavat nuoren mustaihoisen naistoimittajan tutkimaan tapausta omin päin. Aivan liian myöhään Pii tajuaa, kuinka vaarallisille vesille tutkimukset häntä johtavat.

Eppu Nuotion yksityiskohtiaan myöten uskottava sarjamurhaajatrilleri pitää armottomasti koukussaan.

Kulttuurin moniosaajana tunnettu Nuotio tekee komean aluevaltauksen kotimaisessa jännityskirjallisuudessa. Oman kiinnostavan tasonsa romaaniin tuovat vakuuttava televisiotyön kuvaus sekä rasismin ja muiden yhteiskunnallisten ongelmien taitava käsittely.

muita tämän kirjailijan julkaisuja

Eppu Nuotio (albumit)

Eppu Nuotio (soittoäänet)

Eppu Nuotio (äänikirjat)