Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Sami Tissari: Rautapää ja perkeleet 1/4
Tekijät:
Sami Tissari (Kirjoittaja)
Markku Kuronen (Lukija)
Sami Tissari (Lukija)
ISBN: 9789526780771
Julkaisuvuosi: 2012
Tyylilaji:
Kaunokirjallisuus , Rikokset ja mysteerit , Tieteiskirjallisuus

Julkaisija: Tajunta Media
Jakelija: Tajunta Media
Koko: 21 Mt

Konsulttifirma Sinnelag Communicationsin Head Manager Henrik Mesmersaari vainuaa keinon tahkoa rahaa, kun demarikansanedustaja Ilona Tuohioja saapuu hänen puheilleen. Tuohioja tarvitsee apua kampanjassaan vähäosaisten olojen parantamiseksi, ja apua hän tulee saamaan. Ei ehkä kuitenkaan sellaista kuin odotti, saati sitten osasi pelätä…

Ilmari Rautapää herää Hesperian päihdepsykiatriselta osastolta. Muistikuvat ovat yhtä sekasotkua ja maksa-arvot huutavat hoosiannaa. Todistusaineisto viittaa vahvasti siihen, että törppöiltyä on tullut ja pahasti. Silti Ilmari on varma, että puuttuvien muistikuvien takana on jotain paljon synkempää kuin tavannomaista rankempi ryyppyputki.

Ilmari Rautapää – okkulttinen etsivä on seikkailua, fantasiaa ja hyytävää jännitystä yhdistelevä äänikirjasarja, joka jatkaa rehtiä jännityslukemistojen perinnettä Yöjuttujen ja Jerry Cottonin hengessä, uudenaikaisin ja räväkin ottein.

Päähenkilö Ilmari Rautapää on nykypäivän Helsingissä seikkaileva shamanistinen antisankari, jota uhkaavat sekä pimeyden voimat että yhteiskunnallinen vähäosaisuus.

muita tämän kirjailijan julkaisuja

Sami Tissari (albumit)

Sami Tissari (soittoäänet)

Sami Tissari (äänikirjat)