Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Jukka Poika: Yhdestä puusta
Warner Music Nordic
© 2012 KHY Suomen Musiikki Oy & Jenkkarekka T:mi & Ylivoima AY
Julkaisupäivä: 12.08.2015
12 kappaletta, kokonaiskesto: 48min 40s
MP3 256kbps
Tyylilaji:
Reggae & World

Suursuosioon noussut, jo ennakkoon kultaa myynyt reggaeartisti Jukka Poika meni suoraan listaykköseksi uudella levyllään Yhdestä puusta ja on pysytellyt siellä viikkokausia! Lisäksi single Älä tyri nyt komeilee singlelistan ykköspaikalla ja sen video on ehditty katsoa YouTubesta jo miltei 2 miljoona kertaa!

Bommitommin tuottama albumi jalostaa Jukka Pojan koko tuotannon avaintekijöitä ja -teemoja yhtenäiseksi ja tekijänsä kuuloiseksi kokonaisuudeksi joka ei kuitenkaan haikaile menneisyyteen. Teksteiltään levyä voi kuvailla monivivahteiseksi setiksi, jossa keskeiselle sijalle nousevat inhimilliset rohkaisun ja toivon teemat, kuten sinkkubiisissä Älä tyri nyt, sähköisesti tikittävässä Jyrkänteet - biisissä ja tummasti resonoivassa Valon valtameri - kappaleessa. Kokonaisuuteen mahtuu kuitenkin romanttisiakin paloja, kuten sinkkubiisi Silkkii ja Liian paljon hyvää. Myös keveyttä löytyy, hyvänä esimerkkinä kesäisesti pirskahteleva Siideripissis.

Musiikillisesti levy on monipuolinen, vaikka se onkin vahvasti juurtaan myöten reggaeta. Osa kappaleista, kuten Riippuvuus ja Mun skidit vihjaavat musiikillisesti jamaikalaisen dancehall-reggaen kultakaudelle 80-luvun alkuun, kun taas toisissa kappaleissa liikutaan hyvinkin nykyaikaisissa maisemissa. Musiikillisena keskipisteenä on kuitenkin edellisen levyn tapaan rytmisektiona toimivan Sound Explosion Bandin orgaanisen rento mutta napakka syke, jonka päällä Jukka Pojan kappaleet rullaavat painokkaasti mutta vaivattomasti. Kokonaisuuden kruunaavat pisteenä i'n päälle kolmihenkinen torvisektio ja Saksalan siskosten mainiot taustalaulut.

kappaleet

Liian paljon hyvää Mobiilituote 1,69 €
Älä tyri nyt Mobiilituote 1,69 €
Silkkii Mobiilituote 1,69 €
Potentiaali Mobiilituote 1,69 €
Siideripissis Mobiilituote 1,69 €
Mun skidit Mobiilituote 1,69 €
Kuin sä heittaat Mobiilituote 1,69 €
Viestii Mobiilituote 1,69 €
Jyrkänteet Mobiilituote 1,69 €
Rautapaita gong fu Mobiilituote 1,69 €
Valon valtameri Mobiilituote 1,69 €
Riippuvuus Mobiilituote 1,69 €

muita tämän artistin julkaisuja

Jukka Poika (albumit)

Jukka Poika (soittoäänet)

Jukka Poika (äänikirjat)

Osta Jukka Poika mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Klarna laskulla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla.