Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Pihlaja: Hengitän edelleen
Sony Music Entertainment Finland
Julkaisupäivä: 07.06.2019
2 kappaletta, kokonaiskesto: 5min 27s
MP3 320kbps
Tyylilaji:
Pop & Rock

”Hengitän edelleen” kuvaa eron jälkeistä tunnelmaa ja tarjoaa vertaistukea saman kokeneille:

 

”Hengitän edelleen on aika suoraviivainen kuvaus siitä kun erosta on jo hetki aikaa, ja naarmut sydämessä alkaa hiljalleen paraneen, vaikka ero onkin vielä selkeästi muistissa. Ehkä tää biisi on muistutus itselleni ja mahdollisesti jollekin muulle siitä, että elämä ihan varmasti jatkuu kun vaan muistaa hengittää päivä kerrallaan”, kuvailee Pihlaja.

 

”Hengitän edelleen” -singlen b-puolena julkaistaan ”Hengitän edelleen (Meditaatio mix)”, jonka kautta Pihlaja haluaa nostaa esiin suomalaisen mielenterveystyön tärkeyttä. Kappaleen koko tuotto lahjoitetaan Suomen Mielenterveysseuran Mielinauha-keräykseen:

 

Meditaatio on ollut mulle jo jonkin aikaa keino tasata pulssia jos on hankala olo, tai pysähtyä kunnolla edes hetkeksi keskellä arkea. Siksi mä haastankin kaikki kokeilemaan, ja tekemään hyvää ennen kaikkea itelles mut samalla muille! 

 

Meditaatio mixin koko tuotto menee Suomen Mielenterveysseuran toimintaan ja järjestän samalla oman Mielinauhakeräyksen, johon kuka tahansa voi osallistua. Pienikin summa on mun mielestä ihan älyttömän hieno ele. Ihan vaan siksi että meidän mieli on arvokkainta mitä meillä on, ja siksi siitä on pidettävä huolta, ja autettava niitä keillä on vaikeaa. Puhutaan, tuetaan, autetaan ja HENGITETÄÄN yhdessä <3”.

kappaleet

Hengitän edelleen Mobiilituote 1,80 €
Hengitän edelleen (Meditation Mix) Mobiilituote 1,80 €

muita tämän artistin julkaisuja

Pihlaja (albumit)

Pihlaja (soittoäänet)

Pihlaja (äänikirjat)

Osta Pihlaja mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Klarna laskulla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla.