Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Steven Universe, Deedee Magno Hall, Estelle, Jennifer Paz, Michaela Dietz, Shelby Rabara, Tom Scharpling, Uzo Aduba, Zach Callison: Happily Ever After (feat. Zach Callison, Deedee Magno Hall, Estelle, Michaela Dietz, Tom Scharpling, Uzo Aduba, Jennifer Paz & Shelby Rabara)

maksutavat: tekstiviestillä tilaaminen

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla soittoääntä!

Valitsemasi täyspitkän kappaleen Steven Universe, Deedee Magno Hall, Estelle, Jennifer Paz, Michaela Dietz, Shelby Rabara, Tom Scharpling, Uzo Aduba, Zach Callison: Happily Ever After (feat. Zach Callison, Deedee Magno Hall, Estelle, Michaela Dietz, Tom Scharpling, Uzo Aduba, Jennifer Paz & Shelby Rabara) tilaat lähettämällä numeroon 173175 tekstiviestin:

STOREBIISI 14276726

Täyspitkän kappaleen hinta: 4,00 € + operaattorisi datasiirtomaksu

Muista tarkista puhelimen yhteensopivuus ennen tilaamista!

Prepaid-liittymään tilattavaa tuotetta ei voi maksaa tekstiviestillä. Maksu onnistuu jos maksat verkkopankilla tai luottokortilla.

Huom. Kappale veloitetaan tekstiviestin yhteydessä! Latauksesta operaattorisi veloittaa datasiirtomaksun.

Palvelu toimii TeliaSoneran, Elisan, DNAn, Saunalahden ja TeleFinlandin liittymissä, joissa on toimiva Internet -yhteys.

maksutavat: verkkopankilla tai luottokortilla tilaaminen

Voit tilata kappaleen omaan puhelimeesi tai kaverillesi lahjaksi suoraan tästä ja maksaa sen verkkopankilla tai luottokortilla. Tuote lähetetään palveluviestinä annettuun puhelinnumeroon.

musa24 yhteensopivuuden testaus

Tarkista ennen tilaamista, että puhelimesi tukee tuotetta:

Kappaleet: Testaa puhelimesi yhteensopivuus lähettämällä viesti BIISITESTI numeroon 173175 (0,25 €).

Huom! Testiviestin lähetettyäsi puhelimeesi saapuu palveluviesti, joka sisältää latauslinkin - varmista, että saat ladattua testituotteen linkin kautta, asetettua sen soittoääneksi ja, että se toimii moitteettomasti puhelimessasi. Jos et saa paluuviestiä tai asetettua testituotetta soittoääneksi, ei puhelimesi tai liittymätyyppisi tue palvelun mobiilituotteita. Mikäli ensimmäinen testisi onnistuu, on puhelimesi ja liittymäsi jatkossakin yhteensopiva palvelun soittoäänien kanssa.

Palvelun mobiilituotteet eivät toimi iPhone -puhelimissa.

muita tämän artistin julkaisuja