Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
SANNI: Trippi
Warner Music Nordic
2019 Warner Music Finland
Julkaisupäivä: 28.06.2019
15 kappaletta, kokonaiskesto: 54min 42s
MP3 256kbps
Tyylilaji:
Pop & Rock

Tämä levy on ollut matka uusiin paikkoihin niin kartalla kuin biisintekijänä ja levyllä kuuluu erilaisten ympäristöjen vaikutus musiikkiin. Jokaisen matkan ensimmäinen rasti oli käydä ostamassa jostain paikallisesta musakojusta mahdollisimman ”ritsat” kitarat ja Tripillä kuullaankin entistä enemmän kitarointia. Levyn ainoa vierailija on keikkareissussa tapaamani Paramore-yhtyeen kitaristi Justin York kappaleella Rokkenroll-elämää.” 
 
Siinä missä olen halunnut tuoda rokkijuuriani esille albumin biiseissä, olen myös halunnut venyttää itseäni musantekijänä kokeilemalla ihan uusia juttuja. Jurek on ollut mahtava tsemppaaja hetkissä, joissa olen lähtenyt testaamaan erilaisia tekniikoita, tyylejä tai ihan vaan erilaisia tapoja ilmaista. Vapautuneisuus ja rehellisyys ovat olleet levynteossa todella läsnä. Aloitusraita Yksinäinen milleniaali kuvaa levyn kertojan eksistentiaalista pohdiskelua ja yksinäisyyttä, joka kulkee rivien välissä koko albumin: ’Voiko multa puuttua jotakin, ku en tiedä ees mitä.’”
 
Vaikka Trippi onkin neljäs albumini, musta tuntuu kuin olisin julkaisemassa ensimmäistä levyä ikinä. En vois seistä enempää tämän kokonaisuuden takana.

kappaleet

Yksinäinen milleniaali Mobiilituote 1,69 €
Rokkenroll-elämää Mobiilituote 1,69 €
Jengi nukkuu igluissaki Mobiilituote 1,69 €
Hei kevät Mobiilituote 1,69 €
Psykologi Mobiilituote 1,69 €
Frendizone Mobiilituote 1,69 €
Jacuzzi Mobiilituote 1,69 €
Pommi (pampampam) Mobiilituote 1,69 €
Halipula Mobiilituote 1,69 €
Kaunis koti Mobiilituote 1,69 €
Sit ku mä oon vapaa Mobiilituote 1,69 €
Masis Mobiilituote 1,69 €
Pornoo Mobiilituote 1,69 €
Nälkä Mobiilituote 1,69 €
Mä en haluu mennä himaan Mobiilituote 1,69 €

muita tämän artistin julkaisuja

SANNI (albumit)

SANNI (soittoäänet)

Osta SANNI mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla, lisäksi MobilePay ja PayPal.