Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.

Käyttöohjeet

musa24 pikaohjeet

  1. Valitse tuote jonka haluat ostaa.
  2. Jos olet mobiiliverkossa, voit suorittaa maksun heti mobiilimaksulla ja ostos veloitetaan puhelinlaskulla. Lisätietoa mobiilimaksusta.
  3. Jos et ole mobiiliverkossa, siirry ostoskoriin maksaaksesi tuotteet.

Voit harjoitella palvelun käyttöä lataamalla ilmaisen testikappaleen.

tervetuloa musa24-kaupan käyttäjäksi!

Musa24.fi on täysin digitaalinen kauppapaikka, joka tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ladata hyvälaatuista musiikkia, mobiilituotteita ja karaokevideoita tietokoneellesi täysin laillisesti. Valikoimasta löydät tuotteita niin isoilta kuin pienemmiltäkin levy-yhtiöiltä.

Lataa itsellesi mielimusiikkiasi ja kuuntele sitä tietokoneesi kovalevyltä, polta suosikkikappaleesi CD:lle tai siirrä ne helposti digitaaliseen musiikkisoittimeesi. Saat juuri sitä musiikkia mitä haluat. Luonnollisesti panostamme erityisesti laajaan kotimaisen musiikin valikoimaan. Löydät valikoimastamme varmasti myös sellaisia tuotteita joita et helposti löydä levykaupasta.

Olemme kehittäneet palvelua Sinua ajatellen. Palvelua on helppo käyttää. Voit esimerkiksi tutustua musiikkiin ennen kuin maksat siitä. Maksutapavaihtoehtoja on useita, ja voit lunastaa haluamasi kappaleet jopa yksitellen, voit polttaa ostamaasi musiikkia CD:lle ja siirtää sitä ulkoiseen soittimeen, voit ottaa itsellesi varmuuskopioita jne.