Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Venior: Wildflower
Sony Music Entertainment Finland
Julkaisupäivä: 19.05.2017
2 kappaletta, kokonaiskesto: 7min 19s
MP3 320kbps
Tyylilaji:
Pop & Rock

Sain syntymässä vahvan äänen ja haluan käyttää tätä lahjaa käynnistääkseni muutoksen.

Meidät on kasvatettu todellisuuteen, jossa päämääränä on ansaita niin paljon rahaa kuin mahdollista samalla kun yhteiskuntamme viestittää meille koko ajan että emme riitä. Täytyy tehdä enemmän, paremmin, nopeammin ja kuluttaa niin paljon kuin mahdollista jotta systeemi pyörii. Hitaasti tapamme planeettamme, kotimme ja meidät itsemme samalla kun kiireisenä laskemme numeroita kosketusnäytöillä.

Sydämeni särkyy, kun näen vihan sytyttämät liekit. Sydämeni särkyy kun näen ihmiskunnan tuhoavan maapallon ja elämän, joka meille on annettu. Sydämeni särkyy, kun näen että ekosysteemi uhrataan tuoton ja ekonomisen kasvun nimissä. Sydämeni särkyy, mutta siellä on yhä liekki, jota haluan käyttää luodakseni valoa ympärilleni.

Jaan Wildflower-kappaleen maailman kanssa inspiroidakseni ihmisiä löytämään heidän voimansa, vapautensa ja täyden potentiaalinsa. Maailma on meille auki, jos lakkaamme rajoittamasta itseämme ja lakkaamme yrittämästä mahtua kapeaan käsitykseen elämästä, jonka joku muu on istuttanut aivoihimme.

Meissä kaikissa elää Wildflower. Kasvamme tuulen keskellä, mutta vaikeuksien kautta opimme, kasvamme ja lopulta kukimme.

–Venior

kappaleet

Wildflower Mobiilituote 1,80 €
Wildflower (Acoustic) Mobiilituote 1,80 €

muita tämän artistin julkaisuja

Venior (albumit)

Venior (soittoäänet)

Venior (äänikirjat)

Osta Venior mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Klarna laskulla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla.