Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.

Jenni Vartiainen

Rajaa hakutulosta:

musa24 albumit

musa24 kappaleet

musa24 soittoäänet

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen ei jäänyt keneltäkään kuulematta, kun hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ihmisten edessä julkaistiin syksyllä 2007. Kappaleet Tunnoton, Ihmisten edessä, Toinen ja Mustaa kahvia soivat kaikkialla. 2007-2008 aikana Jenni lauloi yli 150 keikkaa.

Ihmisten edessä -albumi myi yli 65 000 kappaletta ja sille kertyi huikeat 36 listaviikkkoa. Jenni palkittiin 2008 Emma-gaalassa vuoden debyyttialbumista ja vuoden biisistä (Ihmisten edessä). Tammikuussa 2009 Jenni päätti ottaa tauon ja aloittaa uusien laulujen kirjoittamisen.

Vuosi 2010
Ensimmäinen single Seili-albumilta oli En haluu kuolla tänä yönä. Se nousi heti radiolistan kärkisijoille ja oli latauslistan kärkipaikalla viikkoja. Näytti siltä, että Jenni Vartiainen oli palaamassa parrasvaloihin isolla voimalla. - Seilistä tuli todellinen matka. Matka jollaisesta en koskaan ole edes uskaltanut haaveilla, Jenni kommentoi Emma-gaalassa 2011.

Seiliä on vuoden 2012 syksyyn mennessä myyty yli 145 000 kappaletta (Virallisella listalle albumi viihtyi 65 viikko, josta 58 viikkoa Top 10.). Jenni kahmi ennätykselliset 7 Emma pystiä vuonna 2011, albumilta julkaistiin 6 singleä (En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin, Missä muruseni on, Duran Duran, Eikö kukaan voi meitä pelastaa? Ja Minä ja hän). Tämän päälle keikkoja tehtiin yli 170. Elokuun lopussa 2011 Jenni siirtyi levytystauolle.

Osta Jenni Vartiainen mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla, lisäksi MobilePay ja PayPal.