Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.

Juha Tapio

Rajaa hakutulosta:

musa24 albumit

musa24 kappaleet

musa24 soittoäänet

Juha Tapio

Juha Tapio

Maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon kuin varkain hivuttautunut Juha Tapio julkaisi uransa 6. albumin Suurenmoinen elämä 17.9.2008 Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikolla Suomen virallisen albumilistan kakkossijalle. Albumi ylitti julkaisuviikollaan kultalevyrajan ja sitä on tähän päivään mennessä myyty lähes 40 000 kappaletta. Elokuussa 2008 julkaistu ensimmäinen single Kaksi puuta sai erityislaatuista huomiota ja se nousi listojen kärkeen useissa radioissa. "Olen tyytyväinen siihen, että tämä kappale valittiin sinkuksi, sillä se kertoo rakkaudesta ja sen mahdollisuuksista kasvaa ja kestää, vaihtelun vuoksi toiveikkaanseenkin sävyyn. Perustarinansa ohella sen voi käsittää myös kuvaelmaksi siitä, mitä jokainen toivoo: kohdata sellainen rakkaus, joka voittaa sisällä asuvan ylitsepääsemättömän yksinäisyyden", valaisee Juha kappaleen tarinaa.

Suurenmoinen elämä -albumi on edeltäjiinsä verrattuna rohkeampaa ja ja karheampaa Juha Tapiota. Lauluntekijä on yhä selvemmillä vesillä omasta erityislaadustaan ja haluaa sen kuuluvan myös levyllä. "Kasasimme studioon huippumuusikoita: kitaraan Marzi Nymanin, rumpuihin Kalle Torniaisen, bassoon Ako Kiisken ja koskettimiin tuottaja Ville Riipan. Levytimme kaikki biisit siten, että esitin bändille mies ja kitara-version sellaisena kun olin sen tehnyt, ja monestikaan sen jälkeen ei selityksiä tarvittu. Muutama sana vaihdettiin ja sitten jo melkein levytettiin! Soittimet esiin, nauha pyörimään ja tunnelma ja tunteet musiikkina talteen", tunnelmoi Juha.

Ulkopuolisen on helppo havaita konstailematon tekotapa kuunnellessaan Juha Tapion musiikkia. Aiempaa enemmän on nyt jätetty tilaa lauluntekijän omalle persoonalle ja sille herkänkauniille äänelle, joka on sitä lumoavampi, mitä paljaampana sen kuulee. Herkkävireisistä esiintymisistään tunnettu lauluntekijä on ollut radioaalloilla kovaa valuuttaa aina takavuosien hitistään Mitä silmät ei nää (2003) lähtien. Juha Tapio on löytänyt oman yleisönsä, jota ovat puhutelleet hänen mietiskelevät tekstinsä ja tarttuvat melodiansa. Ilmiö on ollut seurattavissa myös levymyynneistä, vuonna 2006 ilmestynyt albumi Kaunis ihminen on ylittänyt kirkkaasti platinarajan myytyään jo yli 43 000 kappaletta.

Syksyllä 2008 Juha teki 10-vuotisen uransa kunniaksi pitkän ja menestyksekkään konserttisalikiertueen. Vuosi 2009 huipentui neljään Emma-ehdokkuuteen ja Iskelmägaalassa saatuihin neljään palkintoon.

Osta Juha Tapio mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla, lisäksi MobilePay ja PayPal.