Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.
Rudolf Schock/Hermann Prey/Karl-Ernst Mercker /Leopold Clam/Iwan Rebroff/Georg Völker/Melitta Muszely /Christa Ludwig/Ursula Schirrmacher /Ursula Gust/Chor der Deutschen Oper Berlin/Hermann Lüddecke/Schöneberger Sängerknaben/Horst Stein/Ber: Carmen · Oper in 4 Akten (deutsch gesungen), Zweiter Akt: Hier an dem Herzen treu geborgen (Blumenarie: Carmen, Don José)

maksutavat: tekstiviestillä tilaaminen

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla soittoääntä!

Valitsemasi täyspitkän kappaleen Rudolf Schock/Hermann Prey/Karl-Ernst Mercker /Leopold Clam/Iwan Rebroff/Georg Völker/Melitta Muszely /Christa Ludwig/Ursula Schirrmacher /Ursula Gust/Chor der Deutschen Oper Berlin/Hermann Lüddecke/Schöneberger Sängerknaben/Horst Stein/Ber: Carmen · Oper in 4 Akten (deutsch gesungen), Zweiter Akt: Hier an dem Herzen treu geborgen (Blumenarie: Carmen, Don José) tilaat lähettämällä numeroon 173175 tekstiviestin:

STOREBIISI 6192561

Täyspitkän kappaleen hinta: 4,00 € + operaattorisi datasiirtomaksu

Muista tarkista puhelimen yhteensopivuus ennen tilaamista!

Prepaid-liittymään tilattavaa tuotetta ei voi maksaa tekstiviestillä. Maksu onnistuu jos maksat verkkopankilla tai luottokortilla.

Huom. Kappale veloitetaan tekstiviestin yhteydessä! Latauksesta operaattorisi veloittaa datasiirtomaksun.

Palvelu toimii TeliaSoneran, Elisan, DNAn, Saunalahden ja TeleFinlandin liittymissä, joissa on toimiva Internet -yhteys.

maksutavat: verkkopankilla tai luottokortilla tilaaminen

Voit tilata kappaleen omaan puhelimeesi tai kaverillesi lahjaksi suoraan tästä ja maksaa sen verkkopankilla tai luottokortilla. Tuote lähetetään palveluviestinä annettuun puhelinnumeroon.

musa24 yhteensopivuuden testaus

Tarkista ennen tilaamista, että puhelimesi tukee tuotetta:

Kappaleet: Testaa puhelimesi yhteensopivuus lähettämällä viesti BIISITESTI numeroon 173175 (0,25 €).

Huom! Testiviestin lähetettyäsi puhelimeesi saapuu palveluviesti, joka sisältää latauslinkin - varmista, että saat ladattua testituotteen linkin kautta, asetettua sen soittoääneksi ja, että se toimii moitteettomasti puhelimessasi. Jos et saa paluuviestiä tai asetettua testituotetta soittoääneksi, ei puhelimesi tai liittymätyyppisi tue palvelun mobiilituotteita. Mikäli ensimmäinen testisi onnistuu, on puhelimesi ja liittymäsi jatkossakin yhteensopiva palvelun soittoäänien kanssa.

Palvelun mobiilituotteet eivät toimi iPhone -puhelimissa.

muita tämän artistin julkaisuja