Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.

Kasmir

Rajaa hakutulosta:

musa24 albumit

musa24 kappaleet

musa24 soittoäänet

musa24 äänikirjat

Kasmir

Kasmir

Koko ikänsä musiikkia tehnyt ja bändikilometrejä kartuttanut laulaja-lauluntekijä Kasmir on löytänyt tuottajiensa Hank Solon ja Jonas W. Karlssonin kanssa uudenlaisen lähestymistavan urbaaniin kotimaiseen popmusiikkiin. Purkka-souliksi nimetty genre on kolmikon oma luomus ja sen ainoa oikea tulkitsija on samettiääninen Kasmir itse. Tälle musiikille ei läydy vertailupohjaa Suomesta ja silti siitä löytyy jotain hyvin suomalaista. Juttuun sisältyy paljon hyvää fiilistä ja positiivista energiaa, jonka sanansaattajana Kasmir on omiaan. Miehessä ilmentyy vahvasti ole oma itsesi –tunne, joka välittyy musiikista ja esiintymisestä kaikin tavoin.

Purkka-soulin ensimmäinen ääninäyte oli Kasmirin debyyttisingle Vadelmavene, joka julkaistiin 4.4.2014. Kertakuulemalla mieleen jäävä Vadelmavene kertoo kesästä ja Hangosta. Hanko on mielentila, pako kaupungista, meille kullekin se paikka missä kesä on, minne kaupungista täytyy päästä tunteakseen kesän, auringon, meren, vapauden. Kasmirille Hanko on läheinen, mies haluaakin laulaa itselleen läheisistä asioista, omista kokemuksista ja tunteista. Kasmir kertoo Vadelmavene -kappaleesta: ”Hanko on mulle täydellinen paikka, minne kadota viikonlopuksi tai vaikka koko viikoksi. Hanko on kaupungin lisäksi myös se tunne, jolloin mieli lepää ja kaikki arjen kiireet ja stressi katoaa. Vadelmavene on eka biisi mikä valmistui, ja summaa mut täydellisesti. Hyvää fiilistä, eikä turhaa otsankurtistusta.

Kasmir pokkasi kaksi Emma-palkintoa vuoden 2015 Emma gaalassa, kun hän voitti Vuoden tulokkaan sekä Vuoden biisin palkinnot. Vuoden biisi oli tietenkin Vadelmavene.

Kasmirin debyyttilevy ”AMK Dropout” julkaistiin 19. syyskuuta 2014. Kasmir nähtiin levyn nimeä kantavan AMK Dropout Tourilla keikoilla ympäri Suomea keväällä ja kesällä 2015.

Kasmir julkaisi fanien kovasti odottamaa uutta musiikkia 24.2.2016. Biisi ”Amen” on ensimmäinen singlelohkaisu Kasmirin uudelta, keväällä 2016 ilmestyvältä albumilta. Kasmir starttaa keikoille maaliskuun alusta lähtien eri puolille Suomea.

Osta Kasmir mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Klarna laskulla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla.