Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.

Lady Gaga

Rajaa hakutulosta:

musa24 albumit

musa24 kappaleet

musa24 soittoäänet

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, on yhdysvaltalainen elektro-, dance- ja poplaulaja, sanoittaja ja säveltäjä sekä performanssitaiteilija, joksi hän itseään kutsuu. Lady Gaga aloitti uransa sanoittaen kappaleita muun muassa Fergielle, Britney Spearsille, New Kids on the Blockille ja Akonille. Hänen inspiraationaan ovat olleet glam-rokkarit, kuten David Bowie ja Queen, sekä 1980-luvun poplaulajat, kuten Madonna ja Michael Jackson.

Akon huomasi, että Lady Gagalla oli sanoittamisen lisäksi kykyjä myös laulajana. Hän otti tämän omaan levy-yhtiöönsä Kon Live Distributioniin ja auttoi oman materiaalin säveltämisessä. Lady Gaga julkaisi vuonna 2008 esikoisalbuminsa The Fame, jolta julkaistiin kaksi kansainvälistä menestyssingleä, "Just Dance" ja "Poker Face". Kappaleet keräsivät maailmanlaajuista suosiota ja artisti lähti The Fame Ball Tour -kiertueelle ympäri maailmaa. The Famen suosion siivittämänä artisti julkaisi marraskuussa 2009 The Famen kappaleet sisältäneen EP-levyn The Fame Monster, jolta julkaistiin niinikään suurta suosiota niittäneet singlet "Bad Romance", "Telephone" ja "Alejandro", joiden aikana artisti kiersi maailmaa toisella kiertueellaan, The Monster Ball Tourilla. Gagan toinen studioalbumi, kaikkien suurten musiikkimarkkinoiden listakärkeen sijoittunut Born This Way julkaistiin toukokuussa 2011 ja levyn ensisingle, "Born This Way", saavutti lähes yhtä laajan listasuosion kuin laulajan uran ensimmäiset singlet. Vajaan vuoden kestänyt, levyä promotoiva Born This Way Ball -kiertue päättyi helmikuussa 2013 ja laulajan kolmas studioalbumi, ARTPOP, julkaistaan loppuvuodesta 2013.

Lady Gaga on myynyt maailmanlaajuisesti noin 23 miljoonaa albumia ja 64 miljoonaa singleä. Gaga on saavuttanut uransa aikana lukuisia palkintoja, joista merkittävimpinä viisi Grammy-palkintoa, viisi World Music Awardia, kahdeksan MTV Europe Music Awardia ja 13 MTV Video Music Awardia. Keväällä 2010 Gagasta kerrottiin tulleen ensimmäinen artisti, jonka videoita on katsottu internetissä yli miljardi kertaa. Lady Gaga on vuoden 2011 Guinnessin ennätysten kirjan mukaan internetin hakukoneiden etsityin nainen ja hän on ensimmäinen artisti, jonka kuusi ensimmäistä singleä ovat nousseet Yhdysvalloissa Billboardin Mainstream Top 40 -listan kärkeen. Time-lehti listasi vuonna 2010 Gagan maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen Time 100 -listalle. Forbes niinikään sijoitti hänet neljänneksi maailman vaikutusvaltaisimpien julkisuuden henkilöiden listallaan vuonna 2010 ja ykköseksi vuonna 2011 ja seitsemänneksi maailman vaikutusvaltaisimpien naisten listallaan vuonna 2010.

Osta Lady Gaga mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla, lisäksi MobilePay ja PayPal.