Suomen lippu Musa24 on kotimaisin voimin rakennettu ja ylläpidetty digitaalisen musiikin kauppapaikka.

Nightwish

Rajaa hakutulosta:

musa24 albumit

musa24 kappaleet

musa24 soittoäänet

Nightwish

Nightwish

Nightwish on suomalainen, Kiteeltä kotoisin oleva vuonna 1996 perustettu sinfonista metallia esittävä yhtye. Nightwish on yksi niistä yhtyeistä, jotka 1990-luvun lopulla kehittivät ja nostivat sinfonisen metallin suosioon. Nightwish on menestynein suomalainen yhtye kokonaisuudessaan yli kahdeksan miljoonan levymyynnillään.

Yhtyeen musiikkia on kuvailtu muun muassa sinfoniseksi metalliksi, progressiiviseksi metalliksi, neoklassiseksi metalliksi ja power metaliksi, sekä usein myös goottimetalliksi, vaikkei Nightwish varsinaisesti olekaan tyylilajin edustaja. Tuomas Holopainen kuvaili kerran yhtyeen musiikkia ”melodiseksi hevimetalliksi naisäänellä”. Myöhemmin hän on kuitenkin määritellyt yhtyeen tyylin sinfoniseksi metalliksi.

Osta Nightwish mp3 musiikkia netistä laillisesti.
Musa24.fi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit ladata suosituimpien kotimaisten ja ulkomaisten artistien biisit ja albumit. Valikoimastamme löydät miljoonia mp3 kappaleita ladattavaa musiikkia. Musiikin ostaminen netistä Musa24.fi palvelun kautta on turvallista. Käytämme maksuliikenteessä SSL-salattua yhteyttä. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, Klarna laskulla, tekstiviestillä tai Mobiilimaksulla.